Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.549 g
Θερμίδες
1652 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
27.014 g
Φυτικές ίνες
1.971 g
Υδατάνθρακες
34.015 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Gin and lime pie
3ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Chocolate and anise fruit bark
2ωρ. 20 λεπτ.
Pavlova
6ωρ.
Hot chocolate on a stick
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.