
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
393 kcal /
1652 kJ
Πρωτεΐνη
4.549 g
Λιπαρά
27.014 g
Υδατάνθρακες
34.015 g
Φυτικές ίνες
1.971 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.