
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
393 kcal /
1652 kJ
Πρωτεΐνη
4.549 g
Λιπαρά
27.014 g
Υδατάνθρακες
34.015 g
Φυτικές ίνες
1.971 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and prune Easter eggs
1ωρ. 5 λεπτ.