
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
111 kcal /
467 kJ
Πρωτεΐνη
2.391 g
Λιπαρά
10.662 g
Υδατάνθρακες
1.469 g
Φυτικές ίνες
0.859 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 Min
No fail béchamel
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Arrabbiata sauce
20 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Mushroom sauce
20 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Tomato ketchup
1 Std. 10 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.