Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • brown onion
    75 g
  • garlic cloves
    3
  • unsalted butter
    50 g
  • dried porcini mushrooms crumbled
    10 g
  • red wine
    150 g
  • fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
    250 g
  • salt
    ½ tsp
  • cream cheese
    200 g
  • dried pepperleaf (see Tips)
    2 tsp
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 111 kcal / 467 kJ
Πρωτεΐνη 2.391 g
Λιπαρά 10.662 g
Υδατάνθρακες 1.469 g
Φυτικές ίνες 0.859 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων