Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
2.391 g
Θερμίδες
467 kJ /
111 kcal
Λιπαρά
10.662 g
Φυτικές ίνες
0.859 g
Υδατάνθρακες
1.469 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSanta Maria Dry Rub
5 Min
Sambal chilli
35 Min
Baked pâté
3 Std.
Smashed pea and bean dip
30 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Habanero Butter
Keine Bewertungen
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Pistachio Butter
15 Min