
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
559 kcal /
2347 kJ
Πρωτεΐνη
6.915 g
Λιπαρά
30.673 g
Υδατάνθρακες
65.117 g
Φυτικές ίνες
4.337 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10min
Vitality truffles
25min
Easy citrus pie
1h
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Haupia Pie
3h
Frangipane cake
1h 45min
Panna cotta
6h 15min
Chocolate pudding
6h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min