
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 Schraubgläser
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
rote Johannisbeeren abgezupft250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten1
-
Zucker300 g
-
Weißweinessig500 g
-
neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
3151 kJ /
752 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Υδατάνθρακες
165 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.
Pilzsauce
35 λεπτ.
Trauben-Chutney
25 λεπτ.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 λεπτ.
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 λεπτ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Vegane Bratensauce
45 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Avocado-Orangen-Butter
10 λεπτ.
Rote Mojo-Sauce
10 λεπτ.