
Συσκευές & Αξεσουάρ
Corn chips with salsa roja
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
329.7 kcal /
1384.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
1152.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki sauce
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Tuna dip
15 λεπτ.
Hommus dip
5 λεπτ.
Garlic and herb butter
10 λεπτ.
Chakalaka
35 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Béarnaise sauce
20 λεπτ.
Feijoa chutney
1ωρ. 15 λεπτ.