
Συσκευές & Αξεσουάρ
Corn chips with salsa roja
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
329.7 kcal /
1384.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
1152.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Tuna dip
15 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Piccalilli
720ωρ. 35 λεπτ.
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Muhamara dip
30 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Basil, avocado and hemp pesto
5 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.