椰子麵包

椰子麵包

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 50 λεπτ.
8 塊

Υλικά

低溫發酵法
  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
椰子餡
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    70 克
  • 椰子粉 多備一些撒粉用
    100 克
  • 冰糖粉
    60 克
  • 奶粉
    30 克
  • 1 小撮

Διατροφή ανά 1 塊

Θερμίδες 419 kcal / 1753 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 43.1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων