
Συσκευές & Αξεσουάρ
椰子麵包
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 50 λεπτ.
8 塊
Υλικά
低溫發酵法
-
牛奶150 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
椰子餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化70 克
-
椰子粉 多備一些撒粉用100 克
-
冰糖粉60 克
-
奶粉30 克
-
鹽1 小撮
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
419 kcal /
1753 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
43.1 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

必學!台式麵包
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν