 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
燕麥奇亞籽麵包
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                12 人份
              
            Υλικά
麵糰
- 
          傳統燕麥片50 克
- 
          熟白芝麻30 克
- 
          亞麻籽30 克
- 
          葵花籽30 克
- 
          南瓜籽30 克
- 
          奇亞籽30 克
- 
          水380 克
- 
          乾酵母粉1 ½ 茶匙
- 
          蜂蜜25 克
- 
          橄欖油25 克
- 
          高筋麵粉380 克
- 
          鹽¾ 茶匙
發酵和烘烤
- 
          水250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        154.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        901.6 kJ  / 
                        215.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        30.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        溫馨烘焙坊
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    