
Συσκευές & Αξεσουάρ
燕麥奇亞籽麵包
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 人份
Υλικά
麵糰
-
傳統燕麥片50 克
-
熟白芝麻30 克
-
亞麻籽30 克
-
葵花籽30 克
-
南瓜籽30 克
-
奇亞籽30 克
-
水380 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
蜂蜜25 克
-
橄欖油25 克
-
高筋麵粉380 克
-
鹽¾ 茶匙
發酵和烘烤
-
水250 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
215.5 kcal /
901.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.7 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
154.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

溫馨烘焙坊
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν