
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶酥麵包
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
10 塊
Υλικά
奶酥餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
麵包外皮
-
牛奶150 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
椰子粉 少許,裝飾用
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
255 kcal /
1069 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一學就會人氣烘焙
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν