 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
奶酥麵包
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                10 塊
              
            Υλικά
奶酥餡
- 
          蛋1 顆
- 
          奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
- 
          冰糖粉40 克
- 
          奶粉50 克
- 
          鹽1 小撮
麵包外皮
- 
          牛奶150 克
- 
          冰糖粉20 克
- 
          乾酵母粉1 茶匙
- 
          高筋麵粉270 克
- 
          低筋麵粉30 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          蛋1 顆
- 
          奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
- 
          椰子粉 少許,裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1069 kJ  / 
                        255 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一學就會人氣烘焙
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    