
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油花生麵包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 35 λεπτ.
8 塊
Υλικά
低溫發酵法
-
牛奶140 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用30 克
花生奶油霜
-
無鹽烤花生 依個人喜愛調整50 - 100 克
-
奶油50 克
-
冰糖粉25 克
-
牛奶½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
304 kcal /
1272 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
35.9 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

必學!台式麵包
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν