Konfitura jabłkowo-jeżynowa

Konfitura jabłkowo-jeżynowa

4.8 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 słoiki

Υλικά

  • korzenia imbiru, świeżego obranego, pokrojonego na kawałki
    15 g
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
    1000 g
  • jeżyn, świeżych
    300 g
  • cukru
    100 g
  • cynamonu, mielonego
    1 - 2 szczypty
  • soku z cytryny świeżo wyciśniętego
    15 g

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 262.9 kcal / 1100.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 10.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων