Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 słoiki
Υλικά
-
150 g cytryn obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek
-
500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
500 g dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
270 - 300 g mango, dojrzałego pokrojonych na kawałki
-
100 g cukru
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
4.2 mg
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
1037.1 kJ /
247.9 kcal
Λιπαρά
0.8 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
64.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Jesienne przepisy warte odkrycia
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
SŁODKIE PRZETWORY
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzybka konfitura z cytrusów
1 godz. 30 min
Sos owocowy coulis
10 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Dżem z winogron
30 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Konfitura ananasowa z wanilią
35 min
Truskawkowy sos winegret
5 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 min