
Συσκευές & Αξεσουάρ
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
rolled oats70 g
-
desiccated coconut20 g
-
macadamia nuts30 g
-
almond oil30 g
-
pure maple syrup40 g
Bavarois
-
fresh passionfruit pulp strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)200 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
blanched almonds80 g
-
water430 g
-
cornflour60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
pure maple syrup50 g
-
raw sugar70 g
-
coconut milk140 g
Passionfruit jelly
-
water30 g
-
agar agar powder¼ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)140 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
402 kcal /
1691 kJ
Πρωτεΐνη
6.552 g
Λιπαρά
23.168 g
Υδατάνθρακες
39.472 g
Φυτικές ίνες
7.848 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and prune Easter eggs
1ωρ. 5 λεπτ.