Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • unsalted butter diced (½ in.-1 in.)
    1 oz
  • shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
    2
  • garlic cloves
    2
  • water plus 1 tbsp, divided
    7 ½ oz
  • meat stock paste to taste (see Tip)
    ½ tsp
  • pink peppercorns divided
    2 tsp
  • potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
    10 ½ oz
  • olive oil to grease
  • lamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)
    16 - 24 oz
    16 - 24 oz lamb fillet steaks
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
    1 bunch
  • carrot large, julienned
    1
  • whisky
    1 tbsp
  • corn starch
    1 tsp
  • heavy whipping cream
    2 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 435 kcal / 1830 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 29.3 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.7 g
Νάτριο 204.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων