Polish crêpes

Polish crêpes

4.8 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Quark
  • light sour cream (see Tips)
    1000 g
Crêpe batter
  • water
    330 g
  • full cream milk
    230 g
  • eggs
    2
  • grapeseed oil
    20 g
  • plain flour
    310 g
  • sea salt
    1 pinch
Berry sauce
  • frozen raspberries
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
Quark filling
  • egg
    1
  • caster sugar
    80 g
  • vanilla sugar
    1 tsp
Assembly
  • unsalted butter for frying
  • vanilla ice cream to serve (optional)
  • icing sugar for dusting

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 395.9 kcal / 1662.8 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 41.2 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 60.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων