Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish crêpes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
60.6 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Speculaas
1ωρ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate cream pie
4ωρ. 15 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.