
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish crêpes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395.9 kcal /
1662.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
22.1 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
60.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and prune Easter eggs
1ωρ. 5 λεπτ.