Piza de beterraba e couve-portuguesa

Piza de beterraba e couve-portuguesa

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 doses

Υλικά

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    35 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha de milho
    150 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • farinha integral
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    200 g
  • avelã torrada
    50 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    250 g
  • dentes de alho
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    30 g
  • limão só o sumo
    ½
  • cominhos em pó
    1 pitada de
  • couve-portuguesa folhas tenras cortadas em pedaços
    100 g
  • queijo feta esfarelado
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 858 kcal / 3587 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 77 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων