Piza de Nápoles

Piza de Nápoles

4.7 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Massa
  • água
    120 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65
    230 g
Molho da base e recheio
  • tomate pequeno maduro
    100 g
  • azeite
    10 g
  • sal
    1 pitada de
  • orégãos
    1 pitada de
  • queijo mozarela de búfala
    200 g
  • Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
  • Manjericão fresco q.b.
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 392.4 kcal / 1641.6 kJ
Πρωτεΐνη 19.2 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 44.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 936.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων