Mocha ice cream cake with Champagne snaps

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 40 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Coffee almond base
  • raw sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    400 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg white
    1
  • instant granulated coffee
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • slivered almonds lightly toasted
    60 g
Coffee chocolate top
  • raw sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • egg yolk
    1
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • brewed espresso coffee
    2 tbsp
Champagne snaps
  • butter for greasing
  • flaked almonds
    40 g
  • raw sugar
    130 g
  • champagne (see Tips)
    100 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 476.1 kcal / 1992 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 34.1 g
Υδατάνθρακες 37.1 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.2 g
Νάτριο 64.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων