Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Crêpe Batter
  • large eggs
    3
  • salt
    1 tsp
  • whole milk
    10 ½ oz
  • rice flour
    5 ½ oz
  • salted butter room temperature
    2 oz
Filling
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    3 oz
  • fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve
    1 oz
  • salted butter room temperature
    1 oz
  • seafood mix frozen
    18 oz
  • crème fraîche
    1 oz
  • salted butter
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 358 kcal / 1251 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων