
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
358 kcal /
1251 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.