
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1251 kJ /
358 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Paella
30 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Snapper with Spiced Oil
Keine Bewertungen