
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
dill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
946.5 kcal /
3960 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
66.5 g
Υδατάνθρακες
1.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
3092.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger Garlic Steamed Whole Fish
30 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Garlic Shrimp and Grits
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.