Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
640 mg
Πρωτεΐνη
37.8 g
Θερμίδες
2130 kJ /
510 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Miso Soup
30 λεπτ.
Salmon Burger
35 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Shrimp Scampi
40 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 λεπτ.
Seafood Rice
Καμία βαθμολογία