
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
510 kcal /
2130 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
640 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Recipes for Diabetics
26 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.