
Συσκευές & Αξεσουάρ
Basic vegetable stock
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
70.5 kcal /
296.8 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
695.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.