
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
222.9 kcal /
932.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
478.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Rye bread rolls
12ωρ.
Basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pan-fried pork buns
2ωρ.
Irish soda bread
45 λεπτ.