Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot

Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot

4.8 73 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices

Υλικά

  • psyllium husk
    40 g
  • warm water
    780 g
  • dried instant yeast
    3 tsp
  • honey
    40 g
  • apple cider vinegar
    25 g
  • brown rice flour plus extra to dust
    200 g
  • buckwheat flour (see Tip)
    260 g
  • potato starch
    200 g
  • sea salt
    3 tsp
  • oil to grease
  • water to spray

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 222.9 kcal / 932.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 49.8 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 478.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων