Συσκευές & Αξεσουάρ
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
188.6 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
723.6 kJ /
172.3 kcal
Λιπαρά
3.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.