
Συσκευές & Αξεσουάρ
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
172.3 kcal /
723.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
188.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Baking bread in cast iron
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 Min
Naan bread
2 Std. 40 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Flour tortillas
1 Std. 10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Roti
2 Std.
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min