
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
915 g
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 915 g
Νάτριο
3970.3 mg
Πρωτεΐνη
88 g
Θερμίδες
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Λιπαρά
14.7 g
Φυτικές ίνες
66.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
455.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThree cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.