Spelt bread

Spelt bread

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
915 g

Υλικά

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Spelt dough
  • spelt grains (see Tips)
    500 g
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    300 g
  • salt
    10 g
  • butter to grease
  • ice cubes (approx. 10)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 915 g

Νάτριο 3970.3 mg
Πρωτεΐνη 88 g
Θερμίδες 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
Λιπαρά 14.7 g
Φυτικές ίνες 66.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Υδατάνθρακες 455.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων