
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sun-dried tomato and pepita bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 slices
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
252 kcal /
1058.4 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
34.6 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
258.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free sourdough bread
192ωρ. 20 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Seeded bread loaf
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free fruit and nut loaf
55 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Easy brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Fry bread
35 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.