Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
water350 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh thyme or rosemary, leaves only, for sprinkling2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
235 mg
Πρωτεΐνη
4.8 g
Θερμίδες
681.6 kJ /
162.3 kcal
Λιπαρά
3.8 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
29.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Brioche
5ωρ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Rye sourdough loaf
18ωρ. 20 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.