十香菜

十香菜

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 榨菜 ,切絲
    100 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    50 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 ,去鬚
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切薄片
    50 克
  • 豆干 ,橫向剖半,切絲
    100 克
  • 50 克
  • 芹菜 ,取莖、切段
    50 克
  • 紅甜椒 ,切絲
    30 克
  • 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
    80 克
  • 豆包 ,切絲
    150 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 159 kcal / 666 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων