
Συσκευές & Αξεσουάρ
十香菜
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
榨菜 ,切絲100 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲50 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 ,去鬚100 克
-
新鮮香菇 ,切薄片50 克
-
豆干 ,橫向剖半,切絲100 克
-
水50 克
-
芹菜 ,取莖、切段50 克
-
紅甜椒 ,切絲30 克
-
新鮮竹筍 (真空包裝),切絲80 克
-
豆包 ,切絲150 克
-
素蠔油10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
159 kcal /
666 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

素食家常菜
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν