
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trio van rijst, vis en groenten
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse peterselie , gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)½
-
extra vergine olijfolie , + naar believen60 g
-
zout , + naar believen1 ½ tl
-
cherry tomaten , in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
bevroren groene erwten150 g
-
zalmforelfilets , ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (προαιρετικό πεδίο) , in schijfjes1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
2406 kJ /
575 kcal
Πρωτεΐνη
34 g
Υδατάνθρακες
69.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
Καμία βαθμολογία
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1ωρ. 5 λεπτ.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 λεπτ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία