
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trio van rijst, vis en groenten
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse peterselie , gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (προαιρετικό πεδίο)½
-
extra vergine olijfolie , + naar believen60 g
-
zout , + naar believen1 ½ tl
-
cherry tomaten , in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
bevroren groene erwten150 g
-
zalmforelfilets , ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (προαιρετικό πεδίο) , in schijfjes1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
2406 kJ /
575 kcal
Πρωτεΐνη
34 g
Υδατάνθρακες
69.3 g
Λιπαρά
19.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZalm in korst met citroen risotto
45 min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Zalm met rijst en champignons
Brak ocen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Brak ocen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Brak ocen
Paëlla
50 min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen