Zeevruchtensoep

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • venusschelpen schoongemaakt
    300 g
  • mosselen, schoongemaakt
    300 g
  • olijfolie
    50 g
  • ui in vier gesneden
    100 g
  • knoflookteentjes
    2
  • rode paprika in stukken gesneden (4 cm)
    150 g
  • rijpe tomaten in vier gesneden
    300 g
  • witte wijn
    60 g
  • visbouillon
    300 g
  • gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn
    1 el
  • saffraan
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl
  • verse laurierbladeren
    2
  • rauwe inktvisringen
    200 g
  • rauwe gepelde scampi's medium
    200 g
  • rauwe garnalen, gepeld
    200 g
  • groene erwten (vers of diepvries) ontdooid
    100 g
  • verse peterselie fijngehakt, voor de garnering
    2 takjes
  • citroenen in schijfjes gesneden
    2

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 2044.7 mg
Πρωτεΐνη 45.8 g
Θερμίδες 1848.7 kJ / 441.8 kcal
Λιπαρά 17.4 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 21.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων