Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeevruchtensoep
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
2044.7 mg
Πρωτεΐνη
45.8 g
Θερμίδες
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Soep, puur genieten
4 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Καμία βαθμολογία
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Καμία βαθμολογία
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Καμία βαθμολογία
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 λεπτ.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2ωρ.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 λεπτ.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.