Gluten free coconut crêpes with apricot sauce

Gluten free coconut crêpes with apricot sauce

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions

Υλικά

Pastry cream
  • gluten free cornflour
    30 g
  • caster sugar
    60 g
  • full cream milk
    430 g
  • egg yolks
    4
  • orange liqueur
    30 g
Apricot sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    30 g
  • white sugar
    125 g
  • canned apricots drained
    300 g
  • lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)
    1
  • orange juice
    120 g
  • gluten free cornflour
    2 tsp
  • water
    2 tsp
  • orange liqueur
    30 g
Coconut crêpes
  • eggs
    4
  • coconut milk
    270 g
  • gluten free cornflour
    30 g
  • arrowroot flour
    40 g
  • salt
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • canned apricots drained
    110 g
  • fresh mint leaves to serve
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 410.4 kcal / 1723.5 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Νάτριο 94.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων