
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black tahini and beetroot hommus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
555 g
Υλικά
-
raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)4
-
garlic cloves unpeeled4
-
cumin seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil4 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
black tahini2 tbsp
-
lemon juice50 g
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 555 g
Θερμίδες
1414.4 kcal /
5917.8 kJ
Πρωτεΐνη
39.9 g
Λιπαρά
81.7 g
Υδατάνθρακες
141.1 g
Φυτικές ίνες
38.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
1737.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.