
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cannelloni met spinazie en ricotta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
897 kcal /
3753 kJ
Πρωτεΐνη
41.9 g
Λιπαρά
45.9 g
Υδατάνθρακες
84.3 g
Φυτικές ίνες
302.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Καμία βαθμολογία
Fideuá van groenten
40 λεπτ.
Miso Udon Noedels
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
Καμία βαθμολογία
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία