
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip de alcachofa y portobello
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones
Υλικά
-
1 pan campesino mediano
-
110 g de queso parmesano
-
150 g de queso Gruyère
-
1 diente de ajo
-
3 ramas de perejil sólo las hojas
-
230 g corazones de alcachofa
-
90 g de hongos portobello, frescos sin tallo
-
185 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
180 g de queso crema
-
30 g de mantequilla
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porción
Πρωτεΐνη
66 g
Θερμίδες
7207 kJ /
1716 kcal
Λιπαρά
131 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
74 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RECETAS QUE ENAMORAN
9 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό

Snacks y Bebidas
5 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalsa de chile de árbol
10 λεπτ.
Salsa Bernesa TM6
20 λεπτ.
Salsa Bechamel TM6
15 λεπτ.
Paté de hígado de pollo
12ωρ.
Vinagreta de mostaza y miel
5 λεπτ.
Costillas teriyaki
1ωρ. 30 λεπτ.
Guacamole picante de chícharos
30 λεπτ.
Salsa holandesa TM6
15 λεπτ.
Garam masala
5 λεπτ.
Ajillo de chipotle y guajillo
10 λεπτ.
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 λεπτ.
Salsa borracha
15 λεπτ.