Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

4.7 86 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • de sucre en poudre
    70 g
  • d'agar-agar (½ sachet)
    1 g
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    300 g
  • de chair de melon
    300 g
  • de jambon de Bayonne coupées en fines lamelles
    4 tranches
  • de feta détaillée en cubes
    150 g
  • de roquette
    100 g
  • d'huile d'olive
    8 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 283 kcal / 1178 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 23.1 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων