
Συσκευές & Αξεσουάρ
Berry and red wine trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Jelly
-
water270 g
-
gelatine powder5 tsp
-
red wine450 g
-
apple juice270 g
-
caster sugar120 g
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Custard
-
raw sugar100 g
-
gluten free cornflour40 g
-
eggs3
-
full cream milk800 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
blackberry jam150 g
-
flaked almonds toasted50 g
-
fresh mixed berries400 g
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
522.9 kcal /
2196.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
66 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Νάτριο
136.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45 λεπτ.
Better-for-you custard
15 λεπτ.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Runny custard
15 λεπτ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.