Συσκευές & Αξεσουάρ
Berry and red wine trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Jelly
-
water270 g
-
gelatine powder5 tsp
-
red wine450 g
-
apple juice270 g
-
caster sugar120 g
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cream of tartar1 ½ tsp
-
gluten free cornflour130 g
Custard
-
raw sugar100 g
-
gluten free cornflour40 g
-
eggs3
-
full cream milk800 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
blackberry jam150 g
-
flaked almonds toasted50 g
-
fresh mixed berries400 g
-
pouring (whipping) cream (see Tip)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
136.9 mg
Πρωτεΐνη
8.6 g
Θερμίδες
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Λιπαρά
25.1 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24h 20min
Gin and lime pie
3h 10min
Tiramisu
5h 20min
Sabayon
15min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Pavlova
6h
Hot chocolate on a stick
1h 20min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min