
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eendenlever
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 33ωρ.
6 porties
Υλικά
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
571 kJ /
137 kcal
Πρωτεΐνη
19.32 g
Υδατάνθρακες
1.28 g
Λιπαρά
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 Min
Forelmousse
5 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Hummus
5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min