Συσκευές & Αξεσουάρ
Eendenlever
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 33ωρ.
6 porties
Υλικά
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
571 kJ /
137 kcal
Πρωτεΐνη
19.32 g
Υδατάνθρακες
1.28 g
Λιπαρά
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRomige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bolognese
40 λεπτ.
Hollandaise saus
Καμία βαθμολογία
Bolognesesaus
1ωρ. 15 λεπτ.
Hummus
5 λεπτ.
Zuivelvrije tzatziki
Καμία βαθμολογία
Kimchi kaasdip
Καμία βαθμολογία
Vegan boter
Καμία βαθμολογία
Vegan jus
40 λεπτ.
Gorgonzola spread
Καμία βαθμολογία
Pompoen baba ganoush
35 λεπτ.