
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted carrot dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
600 g
Υλικά
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
1049.3 kcal /
4390.3 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
64 g
Υδατάνθρακες
110 g
Φυτικές ίνες
24.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
2777.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Mushroom and white wine cream sauce
30 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.