
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan de barra
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 29ωρ.
3 pieza
Υλικά
Masa fermentada
-
250 g de harina
-
160 g de agua mineral
-
1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
Masa de pan de barra
-
500 g de harina
-
340 g de agua
-
1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
-
10 - 15 g de sal
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pieza
Πρωτεΐνη
36.53 g
Θερμίδες
4858 kJ /
1162 kcal
Λιπαρά
5.4 g
Φυτικές ίνες
13.65 g
Υδατάνθρακες
241.62 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PANADERÍA
60 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan de infinitas variantes
45 λεπτ.
Pan de queso brie y pera
1ωρ.
Palitos de pan
1ωρ. 45 λεπτ.
Hojaldre
1ωρ. 20 λεπτ.
Pan de centeno con masa madre
2ωρ. 50 λεπτ.
Pan integral
3ωρ.
Tortillas de harina caseras
1ωρ.
Pan de frutos secos
2ωρ. 10 λεπτ.
Pan integral de semillas
2ωρ. 50 λεπτ.
Pan para hamburguesa
3ωρ. 20 λεπτ.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14ωρ.
Panqué de plátano con chocolate
1ωρ.