
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta and pistachio cheesecake
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
119.4 mg
Πρωτεΐνη
11.9 g
Θερμίδες
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Pears in red wine
3ωρ. 20 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.