
Συσκευές & Αξεσουάρ
Simple gluten free herb gravy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
99.8 kcal /
419 kJ
Πρωτεΐνη
0.8 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
288.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Mushroom and white wine cream sauce
30 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.