Plumcake ripieni al gianduia

Plumcake ripieni al gianduia

4.4 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 pezzi

Υλικά

Gianduia
  • 50 g di zucchero
  • 50 g di nocciole spellate e tostate
  • 10 g di latte in polvere
  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
    150 g di cioccolato al latte, a pezzi
Plumcake
  • 200 g di zucchero + q.b per spolverizzare
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
  • 4 uova
  • 200 g di olio di semi di girasole
  • 180 g di latte intero
  • 400 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 185 kcal / 774 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων