Veganisu z espresso i migdałami

Veganisu z espresso i migdałami

3.9 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porcji

Υλικά

Ciasto migdałowe
  • margaryny, wegańskiej miękkiej, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    100 g
  • migdałów, blanszowanych bez skórki
    100 g
  • cukru
    120 g
  • śmietanki sojowej
    200 g
  • mąki tortowej
    150 g
  • wegańskiego proszku jajecznego (15 g)
    1 łyżka
  • proszku do pieczenia
    15 g
Krem
  • cukru
    150 g
  • margaryny, wegańskiej pokrojonej na kawałki
    150 g
  • tofu, miękkiego odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki
    400 g
  • jogurtu sojowego
    250 g
  • espresso, zaparzone schłodzone (ok. 150 g)
  • kakao naturalne, niesłodzone do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 459.7 kcal / 1924.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.6 g
Λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 43.8 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Νάτριο 266.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων