
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
471 kcal /
1971 kJ
Πρωτεΐνη
32.55 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable tortilla with chorizo
50 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Three course meal for two in 30 minutes
1ωρ. 15 λεπτ.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2ωρ. 40 λεπτ.
Stuffed veggie snails
45 λεπτ.
Mr. Tomato Head
1ωρ.
Lentil and chorizo stew
3ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 λεπτ.
Nut bolognese
35 λεπτ.
Tomato and bacon spaghetti
35 λεπτ.