Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • watercress washed and dried, plus extra for decoration
    30 - 40 g
  • lemon juice
    5 - 10 g
  • fine salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • green lettuce leaves
    10 - 12
  • sea bass without head and innards
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 471 kcal / 1971 kJ
Πρωτεΐνη 32.55 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων