
Συσκευές & Αξεσουάρ
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried lentils (weighed before soaking)300 g
-
onion cut into quarters150 g
-
peppers (red or green), cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil (plus a little extra to season)60 g
-
vegetable mixture, frozen750 g
-
eggs (whole, wrapped in cling film)3
-
pork tenderloins (350-400 g per steak)2
-
beef extract2 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
sweet paprika powder1 ½ tsp
-
mixed dried herbs (oregano, thyme, rosemary, etc.)1 tsp
-
liquid caramel½ tsp
-
lemon juice10 g
-
chorizo cut in slices80 g
-
Serrano ham cut in cubes100 g
-
bay leaf, dried1
-
salt1 tsp
-
water700 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
546 kcal /
2282 kJ
Πρωτεΐνη
40.3 g
Λιπαρά
22.85 g
Υδατάνθρακες
44.35 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable tortilla with chorizo
50 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Three course meal for two in 30 minutes
1ωρ. 15 λεπτ.
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 λεπτ.
Stuffed veggie snails
45 λεπτ.
Mr. Tomato Head
1ωρ.
Lentil and chorizo stew
3ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 λεπτ.
Nut bolognese
35 λεπτ.
Tomato and bacon spaghetti
35 λεπτ.