Nut bolognese

Nut bolognese

4.9 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)
    40 g
  • hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)
    150 g
  • mixed herbs de Provence
    3 tbsp
  • garlic cloves
    2
  • leeks cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • olive oil
    50 g
  • tomatoes, canned
    800 g
  • tomato purée (concentrated)
    1 tbsp
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    15 g
  • sugar
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • vegetable broth powder
    1 heaped tbsp
  • lukewarm water
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 451.1 kcal / 1887.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.4 g
Λιπαρά 38.8 g
Υδατάνθρακες 21.4 g
Φυτικές ίνες 9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 385.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων