
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cream of red pepper and ginger soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
red onions cut into quarters150 g
-
garlic cloves (unpeeled)2
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting30 g
-
fresh ginger root30 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
vegetable stock paste, homemade1 ½ tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
curd cheese (quark)4 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
178 kcal /
745 kJ
Πρωτεΐνη
5.74 g
Λιπαρά
13.05 g
Υδατάνθρακες
9.46 g
Φυτικές ίνες
1.89 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCucumber soup with prawn skewers
35min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Sesame salmon and pea soup
1h
Garlic soup
40min
Borscht
50min
Leek and potato soup
45min
Pumpkin soup
35min
Minestrone
45min
Onion soup
1h 10min
Creamy tomato soup
30min