
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dou sha bao (red bean paste buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
147.6 kcal /
619.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
141.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDecadent dark chocolate brownies
1h 30min
Custard (TM6)
15min
Raw lamington slice
1h
Sticky toffee puddings
1h
Polish doughnuts
2h 30min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20min
Kaffir lime granita
40min
Coconut rice pudding with banana
50min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Banana Nice cream
5min