Dou sha bao (red bean paste buns)

Dou sha bao (red bean paste buns)

4.3 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 portions

Υλικά

Dou Sha (Red bean paste)
  • dried adzuki beans
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1000 g
  • pandan leaf (see Tips)
    1
  • white sugar
    180 g
Bao (Buns)
  • full cream milk
    200 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    20 g
  • self-raising flour
    350 g
  • baking powder
    1 tsp
  • vegetable oil
    30 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    2 tbsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 141.4 mg
Πρωτεΐνη 4.3 g
Θερμίδες 619.9 kJ / 147.6 kcal
Λιπαρά 2.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 27.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων