
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dou sha bao (red bean paste buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
147.6 kcal /
619.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
141.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Frangipane cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and prune Easter eggs
1ωρ. 5 λεπτ.