Maritozzo romano

Maritozzo romano

4.3 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
10 pezzi

Υλικά

Pre-impasto
  • 80 g di latte intero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 80 g di farina manitoba
Impasto
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 45 g di zucchero semolato fino
  • 100 g di uova sbattute (circa 2 uova)
  • 10 g di miele
  • 140 g di latte intero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza grattugiata
  • 420 g di farina manitoba
  • 70 g di uvetta ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
  • 40 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di sale
Termine della preparazione
  • 1 uovo
  • 50 g di panna (35% di grassi)
  • farina manitoba q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 335 kcal / 1402 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων