Vegetable-topped bread

Vegetable-topped bread

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Dough
  • extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray
    50 g
  • water
    100 g
  • lard
    50 g
  • fresh yeast
    20 g
  • flour
    300 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
Vegetable topping
  • red pepper cut into pieces
    100 g
  • green pepper cut into pieces
    100 g
  • onion cut into pieces
    100 g
  • courgette unpeeled and cut into pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • salt
    2 tsp
  • paprika
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 497 kcal / 2081 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 34.3 g
Υδατάνθρακες 38.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων