
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savory tart with tuna, eggs and capers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 pieces
Υλικά
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
318.4 kcal /
1332 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
26.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
337.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Hornazo
Nessuna valutazione
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Gluten-free mini pizzas
2h
Layered bread
2h 30min
Pizza rolls
1h 45min
Cheese crackers
2h 30min
Quiche Lorraine
50min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Provençal tart
1h 15min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min