Savory tart with tuna, eggs and capers

Savory tart with tuna, eggs and capers

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 pieces

Υλικά

Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    2
  • water to fill to 1 l mark
Tart
  • butter cold, in pieces, plus extra for greasing
    125 g
  • flour plus extra for dusting
    250 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • water
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
Topping
  • canned tuna, in brine or water drained
    350 g
  • white wine vinegar
    2 tbsp
  • lemon juice freshly squeezed
    30 g
  • egg yolk
    1
  • anchovy fillets, in oil drained
    3
  • olive oil
    10 g
  • honey
    10 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • rocket salad
    30 g
  • cherry tomatoes
    100 g
  • capers, pickled drained
    20 g
  • red onions cut in rings (1 mm)
    50 g

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 318.4 kcal / 1332 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 26.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 337.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων